Homestudio meubilair & inrichting

In de gemiddelde homestudio staat al snel een computer, studiomonitoren,  een midikeyboard en misschien nog wel meer. Maar waar ga je dat allemaal laten? En is je werkplek dan ook goed georganiseerd? Je midikeyboard vecht meestal om dezelfde plek waar je toetsenbord en muis ook nodig hebt. Bij een normaal bureau past dit vaak niet allemaal, maar gelukkig zijn er oplossingen.

Een echte oplossing in de vorm van homestudio meubilair. Dit zijn meubels/bureaus/workstations ontworpen speciaal voor ons doel! De studio monitoren staan meteen op de juiste hoogte voor de ideale luisterpositie, er is plaats voor je keyboard en toetsenbord&muis en sommige modellen kunnen ook nog 19″ rack apparatuur herbergen! Wat mij wel opvalt is dat de meeste meubels vrij lomp zijn en een oubollige uitstraling hebben. Dat het ook anders kan bewijst het Italiaanse Zaor, echt een aanrader voor de Apple liefhebber!

 

Glorious Homestudio meubel

Voor de prijs hoef je het echt niet te laten, bovenstaand meubel kost circa 329 euro.  Er zijn al instapmodellen vanaf 150 euro, dit zijn dus hele concurrerende prijzen met normale bureaus.  Afhankelijk van je wensen en eisen zijn er natuurlijk ook grotere meubels verkrijgbaar, dit is vooral handig als je veel hardware hebt.

 

 

 

Zaor Idesk studio meubel

 

Tags:

Commentaren

Leave a reply