Muziekwinkels

Op internet is veel informatie te krijgen over mooie apparatuur waar je muziek mee kan maken, maar waar kan je nou al die mooie spullen ook echt zien, aanraken, uitproberen en horen? In de winkel bij de echte specialist natuurlijk! Hieronder een overzicht van een aantal gespecialiseerde winkels met de mogelijkheid om alles uit te proberen en je wordt geholpen met deskundig advies. Gezien de spreiding is er altijd wel een goede winkel in de buurt!

Bax-shop.nl

Bax-shop.nl is een relatief jonge (web)winkel. In 2003 geopend en door een goede mix van deskundig advies, klantvriendelijkheid en veel promotie uitgegroeid tot één van de grootste winkels van Nederland. Bax-shop.nl is onlangs verhuisd en heeft nu een zeer grote winkel van maar liefst 1600m2! Het assortiment is zeer ruim en alles staat netjes opgesteld en demonstratie klaar. Je kan in Zeeland (of online) terecht voor een groot assortiment variërend van gitaren, slagwerk, blaasinstrumenten maar natuurlijk ook DJ en studioapparatuur. De prijzen zijn zeer scherp en alles is uit voorraad leverbaar.

 

I4-Muzique

I4-Muzique is de computer specialist van de Benelux als om het muziek maken gaat. I4 muzique is ontstaan doordat Harold de Kinderen (bandlid Acid Junkies) steeds meer andere muzikanten aan het helpen was met studiovragen en met het gebruik van de computer. Samen met het automatisering Infinty 4 bedrijf is toen I4-Muzique opgericht. I4-muzique is een computerspecialist van het eerste uur en ontwikkelen specialistische pc’s en Apple computers welke geschikt zijn voor gebruik in de studio.  Hierdoor kun je een passende oplossing kopen dat werkt met jouw software, geluidskaart en MIDI keyboard. Daarnaast onderscheiden zij zich door het grote assortiment van (analoge) synthesizers. Bijna nergens in Nederland kan je zo’n ruim aanbod zien van de diverse analoge synthesizers van o.a. Moog, Dave Smith Electronics en Jomox. Het assortiment groeit nog elke dag met meer muziekinstrumenten en studioapparatuur. Een bedrijf dat een uitstekende reputatie heeft en bekend staat om perfecte service, eerlijk en vakkundig advies, maar ook een snelle aftersales. Niet voor niets dat ze een groot aantal professionals uit de Nederlandse popmuziek en dancescene tot haar klanten mag rekenen.

Speciaal voor de lezers van homestudioinfo.nl geeft I-4 Muzique een korting van maar liefst 3,5% op het gehele assortiment. Door deze speciale actie zijn alle artikelen dus stukken goedkoper dan elders! Vraag niet hoe het kan maar profiteer er van!


Andere muziekwinkels:

Dijkman Muziek

(Alkmaar en Amsterdam)

Feedback

(Eindhoven, Rotterdam & Utrecht)

Midi Amsterdam

Morel Muziek Veenendaal

Peter Verspuy

(Rotterdam)

Pro audio winkels:

Helios Pro Audio

(Haarlem)

HighTech Hilersum

(Hilversum)

Maarten Sound & Vision

(Heerenveen)

 

 

Commentaren

Leave a reply